[vc_row][vc_column][vc_column_text]

اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر با سرنشین توسط یک راننده مانند خودرو هدایت می شود. این دستگاه کار شستشوی مکان های بزرگ را آسان نموده است. با استفاده از اسکرابر سرنشین دار بدون اینکه احساس خستگی کنید سطوح آلوده را شستشو دهید.

نکاتی که باید در انتخاب یک اسکرابر با سرنشین در نظر گرفت عبارتند از :

  •   متراژ کاری محیط مورد نظر جهت شستشو.
  •  محدودیت زمانی جهت نظافت محیط مورد نظر.
  •  امکان دسترسی به برق شهر و یا استفاده از باطری.
  • توجه به خدمات پس از فروش و ضمانت نامه
  • کار با برق شهری یا استفاده از باتری
  • باید به نوع برس دستگاه اسکرابر نیز توجه شود
  • داشتن قطعات یدک دستگاه در بازار
  • قبل از خرید حتما به اپراتور آموزش های لازم داده شود

با در نظر گرفتن موارد فوق و نظر به تمایل استفاده از موتورهای جلوبرنده در سیستم رانش دستگاه ها و یا استفاده از دستگاه های سرنشین دار جهت افزایش سرعت کار می توان انتخابی مناسب در خصوص مدل دستگاه مد نظر داشت.

اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر با سرنشین | اسکرابر سرنشین دار | کف شوی سرنشین دار

اسکرابر با سرنشین، اسکرابر سرنشین دار، زمین شوی با سرنشین، اسکرابر خودرویی، اسکرابر با راننده، کف شوی سرنشین دار، کف شوی خودرویی عناوینی است که برای این نوع اسکرابر مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که قصد خرید این دستگاه را دارید و می توانید از این اسامی استفاده کنید.

اسکرابر باسرنشین

لیست قیمت اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر سرنشین دار برای شستشوی انبارهای بزرگ وسیله با اهمیتی است زیرا این مکان ها همیشه درگیر آلودگی هایی هستند که نظافت آن ها به صورت دستی یا با استفاده از دستگاه های دیگر بسیار زمان گیر و سخت می باشد. اما اگر صاحبان این انبار ها به نظافت مکان های اطراف خود و به سلامت خود و نیروهایشان اهمیت دهند با خریداری یک دستگاه اسکرابر با سرنشین با کمترین زحمت تمیزترین انبار را دارند.

اسکرابر با سرنشین | اسکرابر سرنشین دار

آشنایی بیشتر با اسکرابر با سرنشین:

دستگاه کف شوی سرنشین دار، اسکرابر خودرویی، کف شوی دارای سرنشین دار، به دستگاهی گفته میشود که عملیات همزمان سطوح مسطح را شستشو می دهد و خشک می کند اسکرابر سرنشین دار توسط یک راننده هدایت می شود و نسبت به اسکرابرهای دستی بزرگتر و قیمت بالاتری دارند، این دستگاه برای محیط های با وسعت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

اسکرابر | زمین شوی | کفشو

با توجه به توضیحاتی که مطالعه نمودید شناختی کلی در مورد دستگاه اسکرابر سرنشین دار (اسکرابر خودرویی) کسب کرده اید. اکنون لازم است تجهیزات جانبی این دستگاه، کاربردهای زمین شوی و نحوه استفاده و مراقبت از آن را نیز بدانید. در ادامه همه این موضوعات بیان میشود و شما با این دستگاه نظافتی بیشتر آشنا می شوید.

کف شوی سرنشین دار از تجمیع قسمت های اصلی اعم از :

اسکرابر خودرویی مانند هر دستگاهی از تجمیع قطعه های مختلفی به وجود آمده است که در صورتی این دستگاه کار خود را به درستی انجام می دهد که همه این اجزا به درستی کار خود را انجام دهند. در صورتی که هر کدام از قطعات دستگاه اسکرابر ماشینی ما دچار مشکل شود عملکرد دستگاه با مشکل مواجه می شود. برای عملکرد بهتر اسکرابر خود این اجزا را به درستی بشناسید و از آن ها مراقبت کنید.

خرید اسکرابر سرنشین دار: برای خرید اسکرابر سرنشین دار با شماره 09122903589 تماس بگیرید.

برس اسکرابر سرنشین دار:

وظیفه شستن سطح را بر عهده دارد که معمولا بصورت یکعدد ، دو عدد ، سه عدد و یا چهار عدد بنا به مدل های مختلف در یک زمینشوی تعبیه شده است. برس در این دستگاه ها نقش مهمی را ایفا می کند، اسکرابر با سرنشین با استفاده از برس آلودگی های سخت را از روی سطوح جدا می کند و باعث نظافت بیشتر سطوح می شود.

موتور چرخش برس اسکرابر :

همانطور که از نام این موتور مشخص است، این موتور عملیات چرخش برس را در راستای شستشوی سطح زمین انجام میدهد. رابط بین موتور چرخش برس و برس دستگاه، گیربکس میباشد. شایان ذکر است تمامی مدل های اسکرابر صنعتی (Green) از مولفه انتقال قدرت گیربکسی بهره مند هستند.

اسکرابر با سرنشین

مولفه انتقال قدرت از موتور به برس اسکرابر:

تمامی مدل های مختلف یک دستگاه اسکرابر از یک مولفه انتقال قدرت موتور به برس بهره میبرند، حال بایستی مشخص گردد این مولفه انتقال قدرت از چه نوع میباشد . آیا مولفه انتقال قدرت در این مدل اسکرابر گیربکسی میباشد؟ و یا آیا مولفه انتقال قدرت از نوع تسمه ای میباشد؟ مسلما برخورداری یک دستگاه اسکرابر از مولفه انتقال قدرت گیربکسی میتواند از مزایا و برتری این مدل زمین شوی به دیگر مدل هایی باشد که از مولفه انتقال قدرت، تسمه ای برخوردارند. مولفه گیربکسی، ویژگی های برتری را به دستگاه اسکرابر میدهد که این ویژگی ها عبارتند از:

اسکرابر سرنشین دار

زمینشوی در حین چرخش برس به مرور زمان صدایی اضافه تر از خود پخش نمینماید.

زمینشوی در حین بالا رفتن از سراشیبی ها دارای قدرت بیشتری میباشد .

زمینشوی که دارای مولفه انتقال قدرت گیربکسی میباشد، به مراتب روانتر از یک دستگاه اسکرابر با مولفه انتقال قدرت تسمه ای حرکت می نماید ، لذا مسلما دارای مصرف کمتری از سطح انرژی میباشد.

طول عمر یک مولفه انتقال قدرت گیربکسی به مراتب بیشتر و بیشتر از یک مولفه انتقال قدرت تسمه ای است، در نتیجه هزینه خدمات و تعمیرات نیز به مراتب پایین تر از مولفه تسمه ای میباشد.

اسکرابر با سرنشین | اسکرابر سرنشین دار | کف شوی با سرنشین

تا کنون با بسیاری از ویژگی های اسکرابر سرنشین دار آشنا شده اید. در ادامه قسمت های دیگر دستگاه را نیز برای شما تشریح می کنیم. برای آشنایی بیشتر با این دستگاه با ما همراه باشید.

اسکرابر با سرنشین | آوین صنعت

اسکرابر با سرنشین

 مخارن آب تمیز و آب کثیف اسکرابرخودرویی : دستگاه اسکرابر دارای دو مخزن با کارایی مختلف میباشد ،یکی از این مخازن که بنام مخزن آب تمیز معروف است ،وظیفه نگهداری آب تمیز را بر عهده دارد که بنا به میزان تنظیم اوپراتور این آب از مخزن آب تمیز به سمت برس دستگاه روان میگردد .مخزن آب کثیف (مخزن ریکاوری)، این مخزن در دستگاه اسکرابر جایگاهی بر جمع آوری آب کثیف ناشی از شستشوی برس و جمع آوریاین مواد پسماند توسط تی عقب دستگاه میباشد. پس از پر شدن مخزن آب کثیف توسط یک شیلنگ که به شیلنگ تخلیه معروف است، کل حجم این مخزن تخلیه میگردد.

اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر سرنشین دار

تی عقب اسکرابر با سرنشین:

تی عقب دستگاه اسکرابر از دو قسمت تشکیل شده است: قسمت لاستیکی تی که به تیغه تی معروف است و وظیفه جمع آوری و هدایت آب کثیف را به سمت دهانه مکش دارد و قسمت دوم تی قسمت نگدارنده این لاستیک میباشد که معمولا جنس این قسمت از چدن سنگین و یا در برخی از دستگاههای اسکرابر از آلومینیوم تشکیل شده است .مسلما چدن نسبت به آلومینیوم دارای استحکام بیشتر، مقاومت بیشتر در مقابل برخورد های احتمالی تی با دیواره ها در حین شستشو و در نهایت کیفیت بیشتر در جمع آوری آب کثیف میباشد .شایان ذکر است تمامی مدلهای دستگاه اسکرابر ساخت کمپانی Gansow آلمان مجهز به تی چدنی میباشند. اسکرابر با سرنشین

موتور وکیوم (مکش) اسکرابر با سرنشین:

وظیفه مکش مواد پسماند ناشی از برس زنی و جمع آوری توسط تی عقب دستگاه را بر عهده دارد. یکی از آسی پذیرترین قسمت های یک زمینشوی میباشد، که این آسیب پذیری بیشتر به این مورد برمیگردد که شافت، پروانه و گیربکس در معرض رطوبت و یا آب زنگ زده میشوند در نتیجه به مرور زمان شکسته میشوند و صدای دستگاه را به صورت ناهنجاری بیشتر میکند، لذا کمپانی Gansow آلمان برای مقابله با این مشکل این سه قسمت را بصورت استینلس استیل در پیکره موتور مکش قرار داده که مسلما در مقابل رطوبت و آب دارای مقاومت و عدم زنگ زدگی میباشند. اسکرابر با سرنشین

اسکرابر با سرنشین

اسکرابر باسرنشین | اجاره اسکرابر


معایب اسکرابر سرنشین دار

اسکرابر سرنشین دار نیز مانند هر دستگاه نظافتی مکانیزه دارای معایبی است که در اینجا به تعدادی از آن ها اشاره می شود.

  • در مقایسه با همتایان کوچکتر خود مانور کمتری دارند.
  • نمی تواند به مناطق صعب العبور کف نفوذ کند.
  • به دلیل وزن زیاد نمی توان از روی موانع خاصی به صورت پله، آستانه و … حمل کرد.

اسکرابر خودرویی از لحاظ کاربری استفاده به دو دسته :

  • زمینشوی سرنشین دار
  • اسکرابر با سرنشین بدون سرنشین (دستگاه کف شوی کاربر از پشت) تقسیم میشوند


همچنین اسکرابر خودرویی از لحاظ مولد انرژی به :

  • در زمینشوی شارژری (کف شوی باتری‌دار)
  • زمینشوی کابلی (کف شوی سیمی)
  • زمینشوی بنزینی (دو گانه سوز گاز و بنزین)

در شستشوی مکانیزه توسط اسکرابر با سرنشین چه نکاتی را بایستی مورد توجه قرار داد:

متراژ محیط و سطح کار را بایستی متناسب با اندازه و توانمندی دستگاه اسکرابر انتخاب نمود، در محیط هایی با متراژ بالای 2000 متر مربع معمولا از دستگاه های اسکرابر سرنشین دار استفاده می نمایند و در متراژهای کمتر از 2000 متر مربع معمولا از دستگاه های زمین شوی بدون سرنشین استفاده مینمایند. اسکرابر با سرنشین

اسکرابر سرنشین دار


مجهز بودن محیط به پریز برق در فواصل 20 متری نسبت به هم: معمولا در متراژهای کمتر از 2000 متر مربع از اسکرابرهای بدون سرنشین استفاده مینمایند ،حال اگر محیط مجهز به پریزهای برق با فواصل 20 متری نسبت به هم باشد و محیط تحت پوشش یکدست بوده و کابل برق مانع عملکرد آسان نشود میتوانیم از دستگاه های اسکرابر بدون سرنشین کابلی استفاده نماییم. شایان ذکر است با استفاده از دستگاه های کفشوی بدون سرنشین برقی میتوانیم بصورت ممتد و بدون نیاز به شارژ باطری در زمینشوی شارژری به کار خود ادامه دهیم. اسکرابر با سرنشین

جمع آوری گرد و غبار از روی سطوح با استفاده از اسکرابر سرنشین دار


در شستشو با دستگاه کف شوی سرنشین دار صرفا گرد و غبار سطحی از روی سطح مسطح گرفته شده و آن سطح را با دستگاه اسکرابر مورد شستشوی سطحی قرار میدهیم ،تصوری که خیلی از افراد در خصوص دستگاه اسکرابر دارند اینست که زمینشوی، سطح زمین را مورد پردازش جرم قرار میدهد، در صورتیکه این تصور اشتباه میباشد، لذا جهت پردازش جرم و آلودگی در محیط‌هایی که بر روی سطح تجمیع شده است بایستی از دستگاه‌های پلیشر و مواد جرم بردار سنگ، سرامیک و یا اپوکسی استفاده نماییم .

قیمت اسکرابر سرنشین دار


نظافت و شستشوی محیط‌هایی که دارای تردد بالا، تراکم بالای زمینشوی میباشند را حتما بهتر است از دستگاه‌های کف شو شارژری استفاده نماییم، میزان ابعاد و اندازه محیط برای ما مشخص مینماید که از دستگاه های کف شوی بدون سرنشین شارژری یا از دستگاه‌های زمین شوی سرنشین دار شارژری استفاده نماییم. اسکرابر با سرنشین

 کف شوی سرنشین دار برای مکان های حساس به سر و صدا


نظافت و شستشوی مکانیزه در محیط هایی که صدای کم دستگاه امتیاز بشمار می آید بعنوان مثال بیمارستان‌ها، مجتمع های تجاری با تردد بالا و مجتمع های اداری و مسکونی میتوانیم از دستگاه های اسکرابر باتری دار استفاده نماییم، شایان ذکر است دستگاه‌های اسکرابر شارژری نسبت به دستگاه‌های کف شو برقی دارای صدای کمتری در حین کار هستند. اسکرابر با سرنشین

میزان چرخش برس دستگاه کف شوی سرنشین دار چقدر است؟


میزان چرخش برس دستگاه اسکرابر با میزان فشار برس دستگاه اسکرابر دو مولفه در میزان شستشوی پرقدرت تر یک دستگاه زمین شوی به حساب می آید. پس در محیط‌هایی که میزان آلودگی بالا می باشد بهتر است از دستگاه‌های اسکرابر سرنشین دار و یا دستگاه‌های اسکرابر بدون سرنشین با فشار و سرعت چرخش برس بالا استفاده نماییم.

اسکرابر سرنشین دار

افزایش سرعت خشک شدن زمین با اسکرابر سرنشین دار:

اسکرابر سرنشین دار عملیات شستشوی محیط را تسهیل می بخشد و همچنین مزیت دیگری که دارد این است که همزمان با شستشوی سطوح سطح زمین را نیز خشک می کند در حالی که اگر با روش سنتی عملیات نظافت انجام شود خشک کردن سطح زمین سخت تر انجام می شود و از امنیت پایین تری برخوردار است. برای راحتی کار خود و همچنین بالا بردن امنیت افرادی که نظافت انجام می دهند بهتر است از دستگاه های نظافتی که در اینجا معرفی می شود استفاده کنید.

خشک کردن محیط با اسکرابر سرنشین دار

شستشوی مکان های آلوده با اسکرابر سرنشین دار

شستشوی مکانیزه به وسیله ی اسکرابر با سرنشین در محیط‌های مختلف:

بسیاری از مکان ها سخت نظافت می شوند و به گونه ای هستند که اگر به روش های قدیمی شستشو داده شوند یا کاملا تمیز نمی شوند یا اینکه به سختی نظافت می شوند. به عنوان مثال شستشوی رمپ در پارکینگ ها، شستشوی رد لاستیک های لیفتراک، شستشوی کارخانه های تولیدی، نظافت کفپوش اپوکسی سیلیسی زبر و … جزو مکان هایی هستند که شستشوی سختی دارد.

شستشوی مکانیزه رمپ با اسکرابر سرنشین دار:

شستشوی رمپ در پارکینگ‌ها :بدلیل وزن بالای دستگاه اسکرابر و عدم تسلط کافی شخص اپراتور در کنترل دستگاه زمین شوی در سطح شیب دار رمپ بهتر است که در شستشوی رمپها در پارکینگ از دستگاه‌های واترجت و یا حتی المقدور از دستگاههای اسکرابر کابلی و سبک استفاده نماییم. اسکرابر سرنشین دار


شستشوی مکانیزه کفپوش اپوکسی سیلیسی زبر:


شستشوی محیط‌هایی که از کفپوش اپوکسی سیلیسی زبر استفاده نموده اند: برای شستشوی مکانیزه محیط‌هایی با کفپوش سیلیسی زبر بهتر است از دستگاه‌های اسکرابر با موتور تراکشن و یا دستگاه های زمین شوی سرنشین دار با برس رولی استفاده نماییم. سطح مقطع برس رولی نسبت به برس دیسکی کمتر بوده در نتیجه اصطحکاک کمتر و فشار بیشتری به سطح مقطع زبر وارد مینماید.


 شستشوی مکانیزه انبارهای صنایع پتروشیمی:


شستشوی انبارهای پتروشیمی با محصول گرانول‌های پلی اتیلن: در چنین انبارهایی با چنین محصولی و با متراژهای معمولا بالا بهتر است از زمینشوی سرنشین دار با برس رولی استفاده نمود. زیرا به دلیل مجهز بودن زمینشوی با برس رولی به مخزن زباله جامد (جهت جمع اوری دانه های گرانول در داخل آن ) و یا اینکه ابتدا توسط دستگاههای سوییپر محیط را جاروب نموده و سپس توسط دستگاه اسکرابر محیط را مورد شستشو قرار دهیم. اسکرابر  سرنشین دار

اسکرابر ماشینی | اسکرابر خودرویی

خرید اسکرابر سرنشین دار | کف شوی سرنشین دار با قیمت ارزان

شستشوی سطوح بدون به جا ماندن رد لاستیک

یکی از دلایل محبوبیت اسکرابر سرنشین دار این است که هنگام شستشوی سطوح رد لاستیک ماشین زمین شوی بر جای نمی ماند. زیرا این دستگاه ها به گونه ای عمل می کنند که همزمان با شستن سطوح مکان شسته شده را نیز خشک کرده و از باقی ماندن آب و رد لاستیک ها جلوگیری می کنند. استفاده از جرم گیر و برس های اسکرابر ماشینی رد هر نوع آلودگی را از روی سطوح پاک می کند.

 شستشوی مکامیزه محیط‌هایی با متراژ بالا:


شستشوی مکانیزه محیط‌هایی با متراز بالا در محیط‌های باز (شستشوی مکانیزه اماکن مقدس): در چنین محیط هایی جنس کف معمولا از سنگ است. این مکان ها بدون سرپوش هستند. لذا شستشوی کف چنین محیط‌هایی از دستگاه زمینشوی سرنشین دار با منبع تغذیه برق 36 ولت ، منبع تغذیه بنزین و یا کازوئیل استفاده مینماییم. در اصطلاح دستگاه‌های اسکرابر با موتور بنزین و یا گازوئیل، دستگاه‌های اسکرابر دو گانه سوز گاز و بنزین. اسکرابر خودرویی


 شستشوی مکانیزه سالن های پرواز فرودگاهی با استفاده از اسکرابر سرنشین دار:


در شستشوی مکانیزه سالن های پرواز و یا فرودگاه‌ها معمولا بخاطر تردد بالا جمعیت از زمینشوی باتری دار و یا زمینشوی سرنشین دار شارژری استفاده مینمایند. جمعیت بالای افراد و بزرگ بودن سالن خود دلیلی برای انتخاب اسکرابر ماشینی می باشد.


 شستشوی مکانیزه اتاق و سالن های بیمارستانی با اسکرابر سرنشین دار:


برای شستشوی مکانیزه بیمارستان‌ها اسکرابر سرنشین دار بهترین دستگاه است. محیط بیمارستان تردد بالابب دارد. این مکان ها نیاز به آرامش دارند. اسکرابر صنعتی برای چنین مکان های مناسب است. اسکرابر سرنشین دار به دلیل اینکه سرو صدا تولید نمی کند و بهترین از بین برنده آلاینده ها و باکتری ها است.  مناسب ترین دستگاه برای شستشوی کف سالن ها در بیمارستان ها است.


 شستشوی مکانیزه اتاق عمل و مراقبت های ویژه:


 در چنین محیط‌هایی که از حساسیت بالایی از نظر بهداشتی برخوردار هستند چند نکته را بایستی در نظر داشت که عبارتند از:

  • معمولا بهتر است دستگاهی که برای این قسمت در نظر گرفته میشود. در همان قسمت فعالیت داشته باشد و این دستگاه را در بین واحدهای دیگر تردد نداشته باشد. (انتقال آلودگی)
  • در چنین محیطهایی بدلیل متراژ کمتر نسبت به واحد های دیگر بیمارستان، بهتر است از دستگاه‌های کوچک اسکرابر بدون سرنشین رنج 15 لیتر و یا نهایتا 30 لیتر شارژری استفاده شود.


شستشوی مکانیزه آشیانه های پرواز توسط اسکرابر ماشینی:


به دلیل اینکه  مکانیزه آشیانه های پرواز دارای وسعت بالا هستند. و در این مکان ها سطح زمین به روغن های هیدرولیک آغشته است، بهتر است از دستگاه های اسکرابر سرنشین دار استفاده نماییم .


مواد شوینده مورد نیاز اسکرابر سرنشین دار:


استفاده از مواد شوینده برای شستشوی با کیفیت تر سطوح لازم است. استفاده از مواد شوینده در مخزن دستگاه‌های اسکرابر به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • مواد شوینده با استفاده روزمره در مخازن اسکرابر خودرویی: معمولا این نوع از مواد شوینده بصورت روزمره میتوانیم با نسبتهای مشخص در داخل مخزن آب تمیز دستگاه اسکرابر ریخته و مورد مصرف قرار دهیم .
  •  مواد شوینده تخصصی: این نوع از مواد شوینده معمولا در پردازش جرم های خاص مثل رد لاستیک و یا رزین مورد استفاده قرار میگیرند.


سرعت عملکرد اسکرابر سرنشین دار:


مواردی که در سرعت هر چه بیشتر یک اسکرابر سرنشین دار صنعتی دخیل میباشند عبارتند از:

  •  عر ض زمینشوی: هر چه عرض بری و یا عرض عملکردی دستگاه اسکرابر بیشتر باشد در واحد زمان میتواند محیط بیشتری را مورد شستشوی مکانیزه با اسکرابر قرار دهد .
  •  مخازن اسکرابر سرنشین دار : هر چه ظرفیت مخازن بزرگتر باشند مدت زمان بیشتری در واحد زمان میتوانیم سطح زمین را مورد شستشو قرار دهیم .
  • تعداد برس اسکرابر ماشینی : با بیشتر شدن تعداد برس دستگاه زمین شوی میتوانیم عرض بیشتری را از سطح زمین مورد پوشش شستشوی مکانیزه دستگاه اسکرابر قرار دهیم. تعداد برس بیشتر =عرض بیشتر دستگاه کفشور =سرعت بیشتر دستگاه زمینشوی


باتری در اسکرابر با سرنشین باتری دار

  • باتری در اسکرابر ماشینی باتری دار:

باتری یک دستگاه کف شوی سرنشین دار به عنوان قلب دستگاه عمل می کند. در صورتی که یک اسکرابر باتری دار یک باتری سالم نداشته باشد این دستگاه قادر به نظافت نخواهد بود. چنانکه در تهیه باطری دستگاه نتوانیم از یک باطری درست و با کیفیت استفاده نماییم.

بدون شک به تمامی قسمت‌های لوجیکال دستگاه (برد زمینشوی) آسیب می رسد. لذا این باطری حتما بایستی بصورت باطری درایو باشد. شایان ذکر است باتری های درایو نسبت به باطری‌های استارتری دارای سطح سلولهای انرژی بیشتر میباشند. لذا انرژی بیشتری را در طول مدت زمان شارژ در درون خود ذخیره میسازند.

کفشوی سرنشین دار | اسکرابر سرنشین دار

بنابراین دارای عمر طولانی تر نسبت به باتری های استارتری در عملکرد اسکرابر هستند. استفاده از باتری در اسکرابر با سرنشین که هیچگونه آلودگی برای هوا ایجاد نکند. و از آن بتوان در محیط های سربسته نیز استفاده کرد.

  • باتری ژل و یا باتری آب اسید اسکرابر سرنشین دار:

شایان ذکر است ما میتوانیم هر دو نوع باطری ژل و یا سیلذ اسید را در انتخاب باتری دستگاه اسکرابر انتخاب نماییم. اما بایستی یکسری موارد را در گوشه ذهن خود بسپاریم.

این موارد عبارتند از: طول عمر باتری های سیلد اسید نسبت به باتری‌های ژل بیشتر است. در واقع باطری‌های آب اسید قابلیت 1200 بار شارژ و دشارژ شدن را دارند. اما باطری‌های ژل (اتمی) قابلیت 800 بار شارژ و دشارژ شدن را دارند. اماسطح آب و اسید باتریهای سیلد اسید را هر روز پس از عملیات کاری بایستی چک کنیم. در صورتیکه این کار را انجام ندهیم خسارت جبران ناپذیری به باطری آب اسید زده میشود. اما اینکار در باطریهای ژل و یا اتمی نیاز نیست. در واقع نگهداری باتری‌های ژل به مراتب از باتری‌های سیلد اسید آسانتر میباشند. اسکرابر با سرنشین

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]